ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πιστωτική κάρτα

Για τις συναλλαγές σας δεχόμαστε American Express, Visa και Master card. Εάν πληρώσετε με πιστωτική κάρτα το ποσό θα αφαιρεθεί την ώρα της παραγγελίας. Όλες οι πιστωτικές κάρτας θα περνάνε για έγκριση από την τράπεζα έκδοσης της κάρτας. Εάν για κάποιο λόγο η τράπεζα απορρίψει την συναλλαγή θα ενημερωθείτε εκείνη την στιγμή. Σε περίπτωση μη έγκρισης παρακαλούμε να επικοινωνήστε με την τράπεζα. Η εξυπηρέτηση πελατών της Lili Hatzopoulos© είναι επίσης στη διάθεσή σας.


Paypal

Παρακαλώ ενημερωθείτε για τη λειτουργία του paypal στην ιστοσελίδα www.paypal.com

Αντικαταβολή

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και να πληρώσετε με αντικαταβολή το Courier που θα παραδώσει την παραγγελία σας. Η υπηρεσία αυτή επιβαρύνετε με 5€ επιπλέον στα κόστη αποστολής. Αποκλειστικά για αγορές εντός Ελλάδος.


Περαιτέρω πληροφορίες

Μόλις εγκριθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας, δεν μπορείτε να την τροποποιήσετε. Γι’αυτό επιβεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία είναι σωστά πριν προχωρήσετε.  Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές με άτοκες δόσεις μέσω του e-shop.
 

Εάν δεν παραλάβετε το προϊόν σας εντός 10 ημερών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών: 10:00 -19:00 στο 2106747770 ή με email στο sales@lilihatzopoulos.com


Το σύνολο των χρεώσεων την ώρα του checkout συμπεριλαμβάνει και το κόστος αποστολής και αναγράφεται αναλυτικά.